2010-02-17
 20:53:43

onsdag.

Idag har jag haft matteprov, jag hade ett fel och det gör mig så jäkla irriterad på mig själv. Det är inte så att jag känner "åh, herregud jag är inte bra om jag inte har alla rätt" utan det är med känslan att det var så nära, och irritation över att jag egentligen kan räkna ut det. Jag måste lära mig att bli av med den här skolprovs-hysterin, den sänker mitt stude resultat.

Sen är jag också lite irriterad över att blogg.se strular som vanligt, snälla någon lös det?
Ungefär så här ser det ut:



Bilden blev liten, men ni förstår säkert ändå, sådär jobbigt utdragen helt enkelt..
Sen så har jag även skrivit klart en ganska (vem försöker jag lura, egentligen en väldigt!) utflippad och konstig novell till svenskan. Den är inte alls vad läraren bad om och jag bävar lite inför att lämna in den, hon har sådan press på mig, men jag borde klara det. Jag "hostar" något om brist på inspiration, slänger den på hennes bord och springer fort som sjutton. Det blir nog super!

Dagen avslutades dock toppen bra, jag hade långrep på musikskolan med fika, vilket betyder saft och kanelbullar (mums!) sedan blev jag även körd både dit och hem. VIP behandling i snöovädret.

Tack onsdag, nu ska jag klippa och klistra ihop ett "mina stora cravings just nu" inlägg, som förmodligen hinner dyka upp under kvällen.

Love
2010-02-14
 13:18:46

design krash.

Hm, nu blev det ju inte riktigt som jag tänkt mig. Det är ska egentligen inte vara en vit kant runt headern men jag vet inte hur jag ska få bort den.

Ska googla runt lite, så får ni se det slutgiltliga resultatet senare, okej?
2010-02-14
 12:56:58

Alla <3-ans dag.

Har en slappedag idag, sitter och pillar lite med designen och headern borde komma upp inom några minuter. Jag blev ganska nöjd, men kommer ändå låta er avgöra om jag ska byta eller ej, ni kommer få se dom.

Idag är det både alla hjärtansdag och fastlagsbulle dagen, altså en väldigt fikafylld dag. Själv har jag redan hunnit med att äta jordgubbsglass med strössel. Väldigt gott!

Nu ska jag återgå till att pilla med designen, så ni får ha det så bra tills vi hörs senare idag.

Ha en toppen mysig dag/kväll/eftermiddag.

Love

2010-02-13
 22:25:31

Designen, igen.

"Och så tröttnar hon på designen igen.."

Tänkte fixa och trixa lite med designen imorgon, hur tycker ni jag ska ha den?
Funderar på en grå skala med en snygfärgglad rubrik, hurskulle det vara?

Överrös mig med åsikter, jag ska bli NÖJD den här gången.

Love

2010-02-13
 22:22:35

hej mitt vinterland.,

Och det bara fortsätter snöa, nu har den där mysglädjen över snön gått över till någon slags likgiltlighet. Eller för att vara ärlig, det gjorde den nog redan någon vecka efter jul. Skåne är inte till för sådana här aldrig sinande snöoväder, kollektivtrafiken kapsejsar och vägsaltet tar slut. Jag är helt redo för våren, visst jag tycker fortfarande vintern är väldigt mysig, i alla fall att titta på men jag är trött på att behöva vada genom halvmeter höga snödrivor, då är det inte lika mysigt.

Men nästa vecka, då du blir det andra bullar, då åker jag och resten av familjen annorlunda upp till Vämdalen för att åka skidor, och faktiskt använda oss av all denna snö som ligger och skräpar. Jag har aldrig varit så högt upp i Sverige så det ska bli spännande, för att vara ärlig har jag aldrig varit högre upp än Stockholm, men vad gör det?
Skidor, lov, ledighet, afterski och varmchoklad. Härligt!



överredigerad bild från mitten av december, då snön precis fallit.

Vad ska ni hitta på under sportlovet då?

Love

2010-02-11
 22:01:42

Helt onödigt.

Förlåt, känner mig bara tvungen att lägga upp den här. Synd, med tanke på att jag bestämt mig för att skriva lite mer seriöst på bloggen, men skitsamma jag är inte djup hur man än vrider på mig.

Titta vad som kommer upp först om man söker på I like på google.




I like to tape my thumbs to my hands to see what it would be like to be a dinosaur,
jo men självklart lixom. Det har vi väl alla provat? :))


Nu är klockan 22:00 och jag ska i säng, börjar ju redan klockan åtta imorgon, tidigt som attan! Men jag hinner säkert printa iväg ett inlägg någongång under dagen, fast inte mellan halv nio och halv tio för då sitter jag och gör matteprov (fysjutton!)

Godnatt på er!

Love
2010-02-11
 16:51:53

11 februari, jajamensan!

Dagen har varit ganska konstig idag,
men jag är frisk igen, och det är alltid bra!


Vet inte varför den varit konstig,
jag har bara gått runt med en orolig känsla i magen. Väldigt jobbigt, med tanke på att jag inte vet vad som är fel. Hade jag vetat hade jag ju kunnat fokusera på att få bort orosmomentet, lösa problemet. Men nu går inte det, och det är fruktansvärt frustrerande, jag är ju en problemlösare (och skapare), men nu när jag inte vet vad problemet är kan jag inte lösa det.

Äsch, det är säkert något jättelöjligt. Eller så är det kanske ingenting alls?
Vad det än är så ska jag försöka att inte ägna en till minut av kvällen till att fundera på det, för vad det än är så är det inte värt att jag sitter och grubblar över det istället för att jobba ikapp med lite läxor. Visst?

Nog om det;
nu sitter jag och skriver lite, utan att komma någonstans och ikväll ska jag iväg på långrep. med orkestern och småfolket, det är konsert den 14feb och vi har verkligen inte övat ihop oss alls, men det löser sig. De små är väldigt söta och duktiga, men jag bävar ändå lite för repet.. ända sedan jag var praktikant på musikskolan i vintras har alla sammankonster med de små inneburit en jädrans massa uppgifter för mig. I klartext kommer jag få stämma deras fioler, hjälpa dem med papper: peka i noter. Ja, ni förstår. Och jag har ännu inte vid 14-års ålder lärt mig det magiska ordet nej. Jag kanske ska ha det som terminsuppgift på slöjden den här terminen (förlåt, internskämt som egentligen är väldigt kul).

Nu ska jag putta ut lillebror från köket och slänga ihop lite mat snabbt (i micron såklart) men jag är stolt för det.

Love
2010-02-09
 19:34:53

cravings.

Fick en kommentar för någon månad sen med ett tips om en online klädbutik. Det var butiken själv som spammade för att göra reklam, och självklart uppfyller jag deras önskemål och tillägnar ett helt cravings inlägg till dem. Varsågoda!

Självklart, skriver jag inte inlägget bara för att de kommenterade utan för att jag tittade in på webbshoppen och såg att de hade några fina plagg till väldigt låga priser. Jag kan inte garantera att de är särskilt bra, men eftersom priset är såpass låg kan jag tänka mig att beställa något för att prova, men vi får se.




(Tryck på bilden för att nå webbshoppen)


Love


2010-02-09
 18:55:51

bloggmotivation.

Jag har tänkt lite på hur jag ska få tillbaka motivationen till att blogga som jag hade i höstas, och jag kom fram till att jag kanske ska skriva lite korta inlägg ibland, altså som fåordiga "statusuppdateringar" på facebook. Bara så att ni kan känna att jag håller er lite mer uppdaterade om mitt liv, på så sätt känner jag ju också mindre press på att skriva långa och intressanta inlägg varje gång jag publiserar, utan det kan bli lite mer i farten typ.

Vad tycker ni om det?
Dränk mig i åsikter, danke.

Kram
2010-02-08
 19:53:11

Hejhej, tidningsfreak.

Nu när snön ännu inte smällt, och huvudvärken ännu inte avtagit är det kanske mysigt att sitta inne och läsa tidningar. Jag gillar vintern, det gör jag verkligen. Men jag föredrar att sitta och titta på den ut genom ett fönster istället för att befinna mig i den. Och sitter man i soffan med varm choklad är det ett måste att ha något att läsa, och på senare tid har jag börjat gilla tidningar bättre än böcker (hm, jag kanske inte är rätt person att skriva så?), men det är sant. Det är något mysigt över blanka sidor och cravings fyllda artiklar.

Som sagt, jag gillar tidningar, precis som de flesta andra skulle jag tro.. Det är någon speciell känsla över dem. Lagom långa texter, lagom mycket bilder och så är det så skönt när det dimper ner en tidning i brevlådan varannan vecka, precis när man börjat sakna något att läsa. I julklapp fick jag en prenumeration från tidningskungen.se och nu i veckan läste jag om att de har ett erbjudande till alla de som bloggar, om att man kan få en gratis prenumeration. Så varför inte, tänkte jag och nu sitter jag här och skriver inlägget. Då återstår bara att välja vilken tidning, jag är inte riktigt säker på vilka tidningar man får välja mellan, men jag hoppas att antingen Elle eller kanske någon helt ny tidning finns med. Det känns som om jag bara läser samma tidningar hela tiden, så nu när jag får en "provapå" prenumeration kan jag ju satsa på någon tidning som jag inte läst förut. Vem vet, det kanske blir en ny favorit som får fylla tidskriftshållarna? :))


Kram!