2010-03-31
 21:04:50

home sweet home.

Hemma igen efter ett besök i Skrylle. Det är helt galet skönt att kunna springa ute i skogen igen efter den otroligt, aldrig töande vinter som vi ju haft. Och trots att jag inte kunnat jogga särskilt mycket ute nu under början av året så resulterade årets första skrylle runda i ett nytt pers på 5km, så jag är stolt för det. Efteråt hade jag krafter kvar att springa några intervaller, men det var nog vårkänslor snarare än kondis som jag sprang på.

Efteråt gick vi och åt på restaurangen som är där och det blev ett perfekt slut på dagen.
Vad har ni hittat på?

Love
2010-03-31
 17:32:29

den tjyv-aktige tjyven.

Jag hade en jätteläskig dröm i natt, allting började med att jag precis innan jag somnade låg och tänkte på vad jag skulle göra om det skulle komma in en tjuv i mitt rum när jag var vaken, men innan jag hade hunnit tänka igenom och byta tanke somnade jag och började drömma en väldigtväldigt verklig dröm:

Jag ligger i sängen och försöker somna när det kommer in en tjuv i mitt rum som smyger igenom rummet, nivet sådär tjuvaktigt (?), han tar upp min dator från skrivbordet och jag försöker vara så tyst som möjligt, när han vänder sig om och smyger tillbaka ut, på samma överdramatiska sätt som han gick in; slänger jag mig över honom bakifrån. Jag hoppar altså ner från loftsängen och upp på hans rygg, där jag på något superhjälteaktigt sätt får tag i datorn och lyckas placera den oskadad på skrivbordet undertiden som jag får ner tjuven på golvet och trycker upp min fot i hans nacke. Sen vaknar jag.

Allting var väldigt läskigt, men nu såhär i efterhand kan jag inte låta bli att undra om jag egentligen inte förstod att det var en dröm när jag såg hur han gick, jag menar i verkligheten skulle jag ju aldrig våga hoppa på någon sådär, inte ens om de tog min dator.

Nu på morgonen märkte jag att det nog gick ganska vilt till i verkligheten också då jag vaknade med en knäckt tånagel.. haha.

Det behövs nog ingen drömtydare för den här, jag älskar verkligen min dator och skulle gå nuts om den blev stulen.

Love

2010-03-30
 22:35:43

teflonminnet goes theme?

Har funderat på att skaffa ett tema här på bloggen, så att ni som läser vet vad ni kan förvänta er att få läsa här och så att jag också alltid kan veta vad jag ska skriva om.

Har mind stormat fram några förslag hittils, överrös mig gärna med tankar och idéer.

1. Träning, altså lite mer ingående om vad vi hittar på under träningarna och lite hur mycket jag tränar osv. Kanske även lite allmänna tips och såklart tankar om träning.

2. Mer "uppdiktat" vad som händer mig om dagarna, lite mera dagboksaktigt än vad det är just nu..

3. Vad jag läser/skriver/tänker. För ja, om det nu undgått någon så skriver jag ganska mycket, och tänker konstiga och många tankar gör vi väl alla?

4. Lite mer "min stil"-aktigt, inte som en modeblogg utan mer som jag, vad jag tycker är fint, vad jag har på mig inspiration och sådant.

5. Den här random potpurrin som pågår får fortsätta, mohahaha. 

Så vad tycker ni? Självklart kommer det fortfarande vara ganska blandat här på bloggen, om ni väljer t.ex. träning kommer jag inte bara skriva om träning utan det blir en hel del annat också, det är bara skönt att veta vad ni som läsare helst läser.

Så vad tycker ni?

Nu kryper jag till kojs, och jag ska för ovanlighetens skull faktiskt försöka sova. Både igår natt och iförrigår natt har jag legat och läst, vilket verkligen kändes i hjärnan idag, seg som sjuttsingen. I natt kom pappa på mig halv 3 med att ligga och läsa, så ni förstår kanske att den här "jag ska faktiskt sova"-idén kanske inte bara beror på att jag är trött..

Love

2010-03-30
 22:21:16

home sweet home.

Hemma efter en väldigt rolig dag hos Ellen, vi bakade scones och cyklade sedan iväg i motvinden och hade picknik. Helt underbart att det är så varmt så att man kan göra sånt nu, jag älskar verkligen våren galet mycket. Våra scones blev jättegoda (helt otroligt goda för att vara jag) men vi gjorde dubbelsats och glömde göra rätt antal när vi väl skulle dela upp degen i antal kakor. Så det blev altså tre väldigt stora scones istället för sex lite mer lagom. Aja, det var gott i alla fall, men det får bli en post-it till mig själv trots allt.

Post-it: Följ receptet!

Lite fel formulerat kanske, då vi faktiskt följde receptet bara inte på rätt sätt, men så länge som jag förstår vad jag ska komma ihåg är det nog ganska lungt.

Hur har er påsklovs-dag varit?
2010-03-30
 12:13:06

tisdag.

Idag är det tisdag, tisdag som i träning och träffa Ellen.
Just det, så nu åker jag till Ellens place, vi ska måla påskägg och ha det mysigt.

Ha en bra dag så hörs vi sen!

Love
2010-03-29
 22:22:13

almost falling asleep.

Trött, trött, trött är jag just nu.

På träningen idag pratade vi om reklamer och program som gick när vi var små, och vi kom fram till att vi saknar ta ingen skit-Grynet väldigt mycket. Jag älskade verkligen den programmet när jag var yngre, hon var riktigt härlig. Varför slutade de sända det? Hur härligt som helst, och sen kommer ni ihåg när dagens visa gick? Eller när Bolibompa hade sitt gamla intro?? Herregud, jag kollade verkligen för mycket på teve som liten, galet.

Nu tittar jag ju bara på Desperate Housewives och Greys Anatomy, som btw. är inställt på onsdag, varför?
Kommer ni ihåg? Grynet och the ark, ojojoj oslagbar kombination.

Love
2010-03-29
 18:13:26

livin' it dorky.

Nu har glasögonen kommit och jag sitter här med dem på mig. Ganska vimmelkantigt förtillfället, men jäklar vad skarpt allting blev när jag fick dem på mig.. Skönt att jag fick dem nu på påsklovet så att jag hinner vänja mig, både rent estetiskt och hur jag ser, för det är ganska storskillnad. Jag kan se alla detaljer på skärmen (WOHO!)
Haha.

Hm, jag tänkte skriva smakprov men sen kom jag på att det heter det nog inte när man pratar om att visa något så vi får kalla det bildgnutt istället, mycket gulligare.De är fina, på sitt speciella lite nördiga sätt :)

Love

2010-03-29
 13:13:54

älskade sommar.

"Brun med sol"-semestern bokad. I juni åker 4/5 av familjen Vidovic till Turkiet. Härligt!
Love

2010-03-28
 23:47:18

nightmare before easter*

Är lite rädd för att gå och lägga mig i natt. Jag kommer drömma mardrömmar efter att ha kollat på en väldigt äcklig film. Jag har för stor empati för att klara av att titta på sådana filmer, jag blir helt enkelt för fast i handlingen och alla känslor som spelas upp. Fräls oss ifrån ondo är långt ifrån en feel-good rulle och jag gillar inte känslan den ger mig, den fick mig att aldrig i hela mitt liv vilja åka till Danmarks glesbebodda områden och jag vill verkligen inte ha en sådan förutfattad mening.


Riktigt jobbig var den att se, och den gjorde mig så jäkla förbannad. Jag klarar inte av att förstå att sådant här kan hända på riktigt, jag tror det är det värsta.

Nu när jag fått ur mig lite frustration har klockan hunnit bli mycket, så jag blir nog tvungen att krypa till kojs nu. Håll tummarna för att jag bara drömmer söta drömmar.


Love

* fotnot. Jag vet att ni gillar Tim Burton associationen i rubriken.

2010-03-28
 14:15:58

sunday.

Förlåt för att jag inte bloggat idag, jag har fullkomligt kärat ner mig i den där boken jag skrev om så jag blev tvungen att läsa den igen. Helt galet.

Men ändå bra, jag får massor av inspiration av den och kan nu meddela att jag "bara" har 43 sidor kvar att skriva, 17,2 kapitel; hur många sidor det är på kapitel kan ni ju själva räkna ut..

Nu återgår jag till mitt bokberoende,
bloggar mest för att visa att jag
faktiskt lever. :)

Love

2010-03-28
 14:11:16

If gravity stopped working.(bild från fokis)

Love
2010-03-27
 14:24:29

mars

Jag tar risken att låta lite lillgammal genom att säga det här:
titta vilket undebart ljus det är utomhus nu, älskar det!

Love
2010-03-27
 13:26:33

Kuddbok.

Någon annanstans av Gabrielle Cevin kan slänga sig i väggen,
jag har en ny favoritbok som är så (ursäkta ordvalet) jäkla bra
att jag nästan inte vågar säga vad den heter, eftersom då kanske
resten av världen också börjar älska den, och jag vill ju ha den
för mig själv..

Men eftersom jag är så snäll mot mina bloggläsare som kommer
jag att berätta vad den heter men schhh.. sprid det inte vidare.

Det här är allt av Aidan Chambers gjorde att jag nästan dog
av sömnbrist, jag menar den är 900 sidor lång och jag
sträckläste den i natt, helt galet.

Jag vill också kunna skriva sådär perfekt.

Love

2010-03-27
 10:41:55

Trying to catch, lost memories.

Sommar 2009, kommer ni ihåg?

hkb(alla bilder är klickbara)

Love
2010-03-27
 09:36:30

herrejävlar, hon städar.

(Ingen kommentar om rubriken, ingen kommentar alls).

Idag spöregnar det ute, inte jättemysig start på lovet kanske men jag tror att vi överlever. Det gör inte mig något iaf. för idag måste jag ändå rensa i mitt sminkbord; jag har världens gulligaste lilla bord med en uppfäll bar spegel, men den kommer verkligen inte till sin fulla rätt då jag bara pressar ner massa krimskrams i den. Så nu har jag bestämt mig för att ha ordning i den, och så ska det förbli (hoppas jag).

Tror ni att jag klarar det?

Hmpf, vi får väl se. Det här med ordning och reda är inte riktigt min grej, jag gillar inte att ha smutsigt runt omkring mig, men stökigt går bra. Sålänge som jag hittar alla mina saker så är jag nöjd :D men det känns ändå som det gått liite överstyr med det där bordet. Det kommer ingen före-bild (hehe) men kanske en efter-bild. Så titta in här senare så har jag kanske lagt upp något.

Once again, stort tack till de som röstade på mig. Ni är underbara!

Love
2010-03-27
 09:26:54

Jag vann!

Teflonminnet blev utnämnd som månadensblogg på dottermamma-bloggen.

Stort tack till alla ni som röstat,
super gulliga är ni.(tryck på bilden för att komma till bloggen)


Love

2010-03-26
 17:29:54

Lov, fattar ni?

Nu är det påsklov och väldigt varmt. Jag älskar att bo i skåne, nu när Stockholm fortfarande har snö sitter vi i skåningar i t-shirt och äter glass på stortorget. Igår lyckades jag till och med bränna mig på kinderna, men det är inte jättekonstigt när det är +16 och sol..

Idag var de sista två proven av veckans 5 och jag tror det gick helt okej, inte jättebra på so:n kanske men matten gick iaf bra. Jag är ändå lite nöjd att jag klarade av att hålla reda på och plugga till fem prov på samma gång.

Nu är det som sagt påsklov så förhoppningsvis blir uppdateringen lite roligare, lite bättre under veckan som kommer, jag ska äta godis och då kan jag lika gärna tjocka mig vid datorn samtidigt.


Love

2010-03-24
 15:05:08

ledig, gött mos.

Visst är det läskigt? Inte ens på en ledig dag kan jag låta bli att göra associtationer till lärare och skolan, usch. Gött mos, ger väldigt mycke Kitte vibbar, och sådana vill man inte ha när man sitter vid msn, trots att man borde plugga. Aja, det känns ändå som att jag kan svenskan hyfsat och förhoppningsvis räcker det.

Studiedagen har inneburit väldigt mycket dator, lite teve och väldigt mycket dator. Jag tog även någon lunch paus på mitten men annars var det nog det stora hela.

Snart måste jag cykla iväg till musikskolan, men just nu (och den senaste halvtimmen) har jag suttit och diskuterat halvblodsprinsen med min harrypotter nörd till kompis. Mysigt värre, trots att Dumbledore dör. Första gången jag såg filmen på bio satt jag verkligen och skrek nej, gå inte dit, gör inte så; som om jag trodde att han skulle lyssna på mig. haha. Nu däremot har jag blivit lite mognare, och det blir mest bita på naglarna och en "men vafan, varför måste han dö varje gång"-känsla. 

Jag gillar Dumbledore och Harry Potter för den delen, det är tur att vi har två filmer kvar. Jag vet inte vad jag skulle gjort annars.

Love.

2010-03-24
 14:53:02

månadensblogg.

Ni glömmer väl inte att rösta på mig hos dottermamma-bloggen? Bara en dag kvar tills tävlingen avslutas nu.
Ni behöver bara skriva en kommentar med nummer nio i, så blir jag väldigt glad.Systera min (Bella), det var väldigt gulligt av dig att rösta på mig, men så blek är jag faktiskt inte.Ser ni hur smutsig linsen är? BAKLÄXA Jennifer!

Love
2010-03-24
 09:20:36

dagens horoskop.

Känns inte riktigt som det stämmer så jättebra, så ni får läsa det för skojsskull.

Kräftans
Nu ska jag plugga lite svenska inför imorgon, känner mig som en stor pluggis denna veckan men det är det värt. Jag vill självklart inte misslyckas på proven..

Love


2010-03-23
 21:41:52

track and field.

Är tillbaka efter kvällens galet jobbiga friidrottsträning. Jag var den ända som var i tid lagom till utejoggen så det blev jag och tränaren som joggade iväg till rundbanan, väl där sprang vi långsamt två varv innan vi körde 300x15 intervaller. Jag berättar bara det här eftersom jag klarade av det, och inte bara det, på en bra tid också.

Trött blev jag, så klart, men jag blev också väldigt stolt och nöjd. Det bådar bra inför ute säsongen när 300mh kör igång igen. Jag måste dock jobba upp snabbheten lite till, har blivit väldigt seg och uthållig nu under vintern, och visst det är ju alltid bra, men det får bara inte bli för bra. Jag måste fortfarande vara snabb och explosiv.

Nog om det,
nu sitter jag och käkar kvällsmat och tar det allmänt slow, har studiedag så jag tar allt extra långsamt. Väldigt skönt att för en gångs skull inte behöva stressa hem och fixa med läxor, mat och dusch efter träningen, nu får allt ta den tid den behöver.

Nu ska jag skumpa iväg till duschen.

Love
2010-03-23
 16:29:33

bloggar jag följer.

Kom på att jag glömt att lägga upp ett inlägg jag tänkt skriva i veckor, så här kommer det.
Jag tänkte tipsar er om bloggar jag läser, intressanta småbloggar.


Först ut är söta Sofia på klick.devote.se en fotoblogg av en super talangfull 14-åring.
Sen har vi såklart Cajsa hos lovelycajsa.blogg.se/ en gullig tjej, med en intressant vardagsblogg. Hon gör även designer för de som är intresserade.Englas blogg läser jag också, hennes är nog den "största" av de här, men hon skriver på ett väldigt personligt sätt och hon är inte galet känd så jag tycker hon platsar i alla fall.Mammabecka är också en av favoritbloggarna, hon bloggar om livet som 17-årig trebarnsmamma och det är en väldigt intressant vardagsblogg. Jag beundrar henne för att klara av allt.Självklart läser jag fler, men det är bara de här jag "följer".

Har ni några blogg-tips? Överrös mig!

Love2010-03-23
 07:21:41

prov.

Yesbox, precis som rubriken antyder så har jag franska prov om exakt en timme och arton minuter (1h18m) har jag franskaprov.

Jag tror jag kan det, eller det är iaf vad jag hoppas på, men jag hade nog kunnat det ännu bättre om inte dumma jag glömde franskaboken i skolan igår. Inte bra. Fast det känns ändå ganska bra, vi får hoppas att det inte blir allt för invecklat ang. passé composé så klarar jag allt..

Nu ska jag sluta tråkprata; bussen går snart och jag har inte ens borstat håret än, så jag måste verkligen skynda mig.

Love

2010-03-22
 22:07:57

ny jacka.

Beställde en skinnjacka nyss, mycket fin är den.
Nu får vi bara hålla tummarna så att den även passar.

Det blev en svart, lite kortare från modekungen.se. Den finns tyvärr inte längre på deras hemsida då den tog slut strax efter att jag beställt den(!), men den är fin ungefär som den med nitar fast med lite "lättare" skinn.

Går tyvärr inte att lägga upp bild på den, upphovsrätt ni vet.
Men jag lovar att fota den när jag fått hem den.

Love
2010-03-22
 19:54:44

hej vintergatan,

hej världen,
jag har nog sveriges tråkigaste blogg.

Något tips? Vad ni vill läsa här?
Jag menar förutom massa, förlåt för att jag inte bloggat inlägg såklart, som jag verkar ha förvana att lägga upp hela tiden..

Nu under veckan kommer det bli ännu lite sämre uppdatering än förut då jag har 5 (ja ni läste rätt, fem!!) prov nu de sista dagarna innan lovet, så jag måste verkligen fokusera på det.
Jag kommer uppdatera i alla fall, men bara lite mer sällan.

Hoppas ni förstår,
jag svämmar verkligen över av läxor.

Love

2010-03-20
 18:36:23

signaturmelodier.

Snubblade över en video på fokis blogg och kände mig lite tvungen att lägga upp den innan jag återgår till glamourtidningen.


See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.


Han är helt galet bra, och det faktum att han har klippt ihop två filmer till en och fått det så perfekt i takt och allt är väldigt häftigt. Brukar inte riktigt tycka om sådana här cover-medlys men just den här är hur bra som helst och att killen som spelar ser ut som en blandning av Ashton Kutcher och min morbror gör ju inte filmen mindre rolig att titta på..

Den får i alla fall underhålla min lördagskväll en gång till.

Love
2010-03-20
 18:14:24

men jag är glad för det.

Har lite ont i ryggen efter dagens långa
stråkforum.

Så nu ska jag kuckilura (roligt ord det där!)
bakom den här.(webcambild i dåligt ljus=dålig kvalité)

Slänger upp ett inlägg lite senare ikväll och jag inte glömmer.

Love

2010-03-20
 18:08:31

organiserad röra.

Vi renoverar här hemma just nu; ett nytt badrum ska det bli, men än så länge ser att bara ut som en storstor krater. Fula långa pappersremsor ligger utspridda lite här och var för att skydda golvet och hela entrén är fullkomligt belamrat av lådor med kakel i och nästan monterad badrumsinredning. Fint blir det säkert till slut, jag har bara lite svårt att se det just nu. Mamma pekar och visar, men näe. Jag ser mest fula betongkladdade väggar och ett nästan kaklat golv.

Jag stör mig på renoveringen, absolut inte det förmodligen ursnygga resultatet, utan renoveringen. Jag hittar ingenting, allt jag dumpar runt om i huset flyttas till platser som jag inte riktigt väntat mig att de ska flyttas till. Tidigare har teorin "dumpa-återfå" fungerat väldigt bra, jag har kunnat lägga skolböcker lite varstanns och liknande saker som jag bara inte orkat ta hand om, och så har jag sedan på något magiskt sätt kunnat hitta dem på mitt rum sen. Utan att jag själv behövt städa upp det.

Då var det en fungerande kombination: stökigt + rent = sant, men nu går det inte riktigt ihop, för den någon
som tidigare utfört den där magiska handlingen att förflytta mina saker till sina platser, är för tillfället upptagen med att måla tak och sopa upp gipsbitar.

Så nu hittar jag verkligen inte någonting, inte kan man väl förvänta sig att jag ska komma ihåg var jag dumpar saker och ting?

Love

2010-03-20
 17:46:47

random.

Har ni varit inne på bildagboken på senaste och sett vad man kan vinna i den pågående sf-sponsrade tävlingen?Jag skulle verkligen vilja ha den där mobildrakhållaren.
Väldigt onödigt inlägg, jag vet, men jag försökte faktiskt varna
er med den där random rubriken.

Love
2010-03-20
 17:43:26

Finalist, månadensblogg!

Tjingeling,
jag är en av finalisterna till månadensblogg hos dottermamma-bloggen.
Rösta, rösta, rösta på nummer nio så blir jag glad.Tryck på nio för att komma till inlägget,
tack.

Love

2010-03-19
 21:07:53

Jag har inget liv.

- Nio frågor om dig själv

Namn? - Jennifer Vidovic
När fyller du år? -17juli
Några piercingar? - öron..haha
Vad har du på dig just nu? -gråa mjukisbyxor och ett långt linne + ett halsband.
Vilken årstid är bäst? - slutet av våren.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna pigg, ingen stress och med massor av gott i kylskåpet.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag kan göra nästan vad som hellst utan att skämmas.
Vad är du bra på? - att bli utelåst och att titta på teven.
Vem/vilka älskar du mest på denna jorden? - alla vänner, familj och liknande.

9 frågor om idag

Vad har du gjort ? - varit i skolan, på box och i stan.
Vad ska du göra nu? - titta på skräckfilm.
Har du gjort något dåligt idag? - Jag drack läsk, inte bra för tänderna..
Vad har du ätit idag? - hmm, mackor, köttbullar och potatismos.
Har du duschat idag? - yesbox.
Är du trött nu? - ja.
Vad händer imon? - stråkforum i malmö.
Går du i skolan? - ja
Har du varit i skolan idag? -  ja


- ANNAT

Hur mår du just nu? - Goodiewoodie, helt överhyper.
Har du piercat dig? - öronen om det räknas.. Jag är en riktig räka när det kommer till sånt.
Är du hungrig nu? - ja, på godis :)
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se och spotify.

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast?- camilla, men jag hann inte ta det :(
Vem ringde du senast? - mamma ;)
Vem sms:a till dig senast? - camilla
Vem sms:a du till senast? - karwan


- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - självklart.
Vilket är ditt favoritband? - har många, men band måste nog vara the ark :)
Vad gillar du för musik?- det mesta utom metal och reagge.


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja


-SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - yesbox
Använder du wax? -  näver
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - då och då
Använder du hårspray? - yesbox.
Använder du volymspray? - näver, men jag borde.
Använder du mousse? - nä
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - yäsbox
Använder du läppglans/läppstift? - nope
Använder du brunkräm? - nej mineralpuder.
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - olika, beror på dag och humör. Trivs bäst i nersläppt tror jag.
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej, plattade alltid innan, men det är så slitet nu :(
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej, aldrig.


Lärde ni känna mig bättre nu? Jag hoppas det, jag bröt även min oskrivna "jag ska inte använda smileys"-regel för att kunna svara på alla frågorna, men det var nog värt det.

Jag har kul i alla fall.


Love
2010-03-19
 20:51:09

inspirationsbrist.

Jag har inte känt för att blogga den här veckan och för att vara ärlig gör jag fortfarande inte det. Jag skulle som vanligt kunna säga att jag ska bättra mig imorgon/i april/nästa vecka, fast det kommer jag förmodligen inte att göra så då blir det bara tomma ord, som vanligt. Och tomma ord gör ju bara bloggen tråkigare, om det bara blir tomma löften gång på gång, så därför säger jag såhär istället: jag ska försöka bättra mig, och bli lite intressant igen, jag lovar att verkligen försöka i alla fall.

Så nog om sådana tråkigheter, egentligen skriver jag nu bara för att medela att jag kommer spendera resten av kvällen tillsammans med en läskig film, lite godis och syster min.

Man kanske kan tycka att jag som är så mörkrädd borde undvika skräckfilm och sådant, men nej. Jag får ta mardrömmarna om de kommer, jag vet ju alltid att det är min överstimulerade fantasi som bara blir lite hyper och skrämmer livet ur mig, som vanligt.

Hoppas er fredag bli mysig,
så hörs vi imorgon.

Love
2010-03-18
 22:14:51

seg dag, segt slut.

Är helt galet trött, galet galet galet trött,
så nu ska jag krypa till kojs.

Dröm söta drömmar
så lovar jag att var mer aktiv imorgon.

Love
2010-03-17
 08:31:28

skoleliskoldag.

(som ni säkert förstår så är rubriken mest i brist på annat)

Jag är inte ledig idag, synd då det varit sjukt skönt,
men nu får dagen spenderas i skolan istället, jag som inte
ens har lektioner...

En klasskompis här bredvid mig ber mig nämna henne:
så sure balla knorr: I will.

Boel du är underbar

Nu känner jag mig snäll, härlig känsla.

Hoppas ni får en bra dag,
Love
2010-03-16
 17:44:03

artikeln som lovat.

Här spenderade jag min dag, framför mängder av småbarn som alla blir lika förvånade när det händer något plötsligt på scenen, eller när stråket byter läge. Ganska gulligt om man tänker på hur lite som behövs för att underhålla ett barn.

Kul har jag i alla fall haft och ikväll är ännu en föreställning inklämd vid halv sju snåret. Gratis inträde så ta med er ett småsyskon och kom.

Sydsvenskan idaglänk till fullständig artikel


Nu måste jag skynda mig iväg.

Love

2010-03-15
 20:35:10

our crazy minds.

Kom på att jag kunde lägga upp filmerna jag gjorde tillsammans med bästis i helgen. Två fullkomligt galna men ganska härliga filmer.

Jag tar inte det minsta ansvar för det pinsamma innehållet what so ever.

Enjoy!
Love
2010-03-15
 19:46:17

hejhej måndag.

Haft en helt galet fylld dag. Började med skola som vanligt och därefter for jag till stan för att lämna glasögonbågarna och helt enkelt bekräfta att det är de jag ska ha, och det var det ju.

Helt plötsligt hade klockan blivit alldeles för mycket och jag fick stressa iväg till bussen och försöka ta mig till lilla staffanstorp för att ha genrep inför barnfestivalen vi gjort, det gick jättebra. Fick spela första stämman själv på de flesta låtarna då hon jag spelar med var tvungen att gå tidigare, men vi höll ihop det och det blir säkert grymt imorgon! Sydsvenskan var även där och intervjuade oss, samt tog bilder: titta i morgondagens tidning så får vi se om vi dyker upp, jag länkar om jag hittar något.

Nu ska jag spendera resten av kvällen tillsammans med mina bästa vänner; teven och soffan. Hoppas ni får en lika mysig kväll.


Love
2010-03-14
 16:00:45

spring sun&pretty outfits.

Bara jag som tycker att hm fått in mycket fint nu till våren?
Väldigt mycket volanger, spets och puderrosa. Gulligt!
I och med The Garden Collection som släpptes förra veckan (?)
kom det in ännu fler söta plagg.

hjkhjkbjk <-- klicka för större bild.


Blev nöjd med det här collaget, lagom rörigt och med fina saker.
Hoppas resten av en söndag blir bra, nu ska jag gå och plugga lite
svensk litteratur historia inför ett prov som kommer i veckan.
Jobbigt värre!

Love


(källa: www.hm.com/)

2010-03-14
 15:21:52

fotosession.

Spenderat eftermiddagen ute och fotat.
Hur mysigt som helst i vårsolen,
bara lite småkallt om fingrarna.

Men vad gör man inte för konsten?

Haha. Skämt åsido så hade jag kul,
det blir så mycket mer roligt att fota
nu när ljuset kommit fram igen.

Jag kan dock inte påstå att bilderna är särskilt bra, men vad gör det? Hm, jag är nog bara lite ringrostig för tillfället.

bb

bb

hj hkb ghh vv

cghcgAlla de små bilderna är självklart klickbara, jag tyckte bara inte att det
var fint att blanda liggande bilder med stående då det var i fullstorlek så
därför blir det såhär istället. 

En post-it till mig själv inför nästa gång: fota i antingen liggande eller
stående.

Love


2010-03-14
 13:51:26

glasögonormen.

Nu är glasögonenormen påväg att bli snäppet nördigare, Chanel 3176  bågarna är nu beställda så någongång under veckan som kommer dyker det upp en bild på det slutgiltliga resultatet.

Första gången i mitt 14-åriga liv som jag längtat efter ett par beställda glasögon!

Ikväll ska jag och syster klicka hem lite kläder från Bubbelroom.se, har hittat en jättesöt jacka så jag hoppas verkligen den är lika söt när jag får hem den också.

Lovar att försöka vara lite mer blogg-aktiv från och med nu,
jag ska i alla fall försöka.

Love
2010-03-06
 11:02:21

Godmorgon lördag!

Väldigt skönt att det är helg igen, det behövs verkligen.
Jag har inte varit något vidare skolsugen den här veckan,
även om det faktiskt gått väldigt bra. Jag fick mina omdömmen igår och de är super! Jag känner mig stolt (hejhej mvg, hejhej).

Jag visste ju redan innan att jag ligger bra till i skolan, men jag trodde det var något ämne jag låg lite sämre till i, men uppenbarligen tyckte inte läraren så och det är jätteskönt, nu är ett oroselement ur vägen.

Idag ska jag iväg och se Alice in Wonderland med syster och mamma, och det blir förhoppningsvis mycket mysigt, med massor av godis och halvskrämda skratt. Vet inte om jag nämnt det här på bloggen tidigare, men jag är verkligen tim burton nr 1 fan, har alla filmerna, några böcker och snart kan jag ju lägga till även den här filmen till samlingen.

Hans stil är så häftig, gotisk men med humor. Det är nästan som om han avbildar mina egna tankar ibland, där fantasin ganska ofta får frispel.

Det blir säkert en väldigt lyckad lördagskväll!
Vad ska ni själva hitta på?

Läskiga bilder, underbara filmer.
Det får bli dagens stora tips!

Love

2010-03-05
 15:42:42

YSL
Dessa godingar från Yves Saint Laurent håller på att bli mina,
i alla fall snart, det återstår bara optiker besök och en sista utprovning
innan de fullbordar min nerdbild.

Väldigt fina!

Love
2010-03-05
 15:37:06

underbara fredag.

Haft en väldigt intressant dag med många, många intryck.
Åttorna och niorna var iväg i malmö och lyssnade på en föreläsning av Claes Schmidt (även känd som Sara Lund) där h*n pratade om ämnen som mental könsuppfattning, normer i samhället och liknande.

Föreläsningen var väldigt intressant och verkligen uppblandad med en nypa humor, och den berörde inte bara själva "transvetit"-ämnet utan han pratade även om kvinnorsrätt i samhället, jämnställdhet och liknande. Ämnen som i alla fall för mig är väldigt lätta att komma igång och argumentera om.

Jag kan verkligen tipsa om att högstadieskolor runt om i Sverige att boka en föreläsning, då det är så väldigt lärorikt och ett sätt att få nya sätt att se saker och ting. Jag tror inte att någon som gick ut därifrån idag, gjorde det utan att ha fått en tankeställare.

Väldigt bra helt enkelt!

Love

UPDATE: Kolla in föreläsarens hemsida och läs på lite, om ni känner er nyfikna!

2010-03-03
 22:27:06

Nytt lovslut, nya tag!

Och så har sportlovet också passerat,
visst känns det som att den här terminen passerar förvånandsvärt fort?

Men det gör ingenting, det hade kunnat vara värre.. Vem vet, tänk om terminen flytit på förvånandsvärt långsamt, det hade varit värre.

Skämt åsido,
nu är skolan igång igen och det har redan blivit lillhelg, och jag planerar inför klädsel på fredag. Det är lite galet hur mycket kläder jag har som jag inte tycker om eller som är förstora alt. för små. Borde nog försöka sälja lite eller skänka, är ni sugna på en hög med linnen. Hör av er!

Jag försöker byta ut min profilbild, som jag ju hade som ett skämt då på juldesignen, men blogg.se fortsätter envisas med att krångla och jag har gett upp kvällens alla försök nu. Det fungerar helt enkelt inte alls för tillfället, men jag försöker igen imorgon så får vi hoppas att det går bättre då.

Nu kryper jag till kojs,
sov så gott.

Love